Collectie

Collectie

Laat u inspireren in ons vernieuwde winkel. Volop modieuze kleding voor een betaalbare prijs.Een ruime keus in jassen en een uitgebreide broeken collectie. Loop met ons mee door de sfeervolle collecties die wij hebben samengesteld. Blauw is het nieuwe zwart dit seizoen verder is er army (khaki) groen, bordeaux rood.

Laat ons uw ‘personal shopper’ zijn!

Je bent wat je draagt!!

We hebben merken voor jong en oud. Hieronder een aantal merken uitgelicht:

Dreamstar

Een Nederlands merk met internationale bekendheid en allure. Voor de modebewuste vrouw die midden in het leven staat. Vrouwelijk, casual touch en beroemd om haar comfortabele pasvorm. In maat 36 t/m 48.

Street One

Een jong, jeugdig en casual merk. Met elke maand een nieuwe collectie met een ander kleurbeeld. Van maat 36 t/m 44.

S. Oliver

Van S. Oliver hebben we twee onderdelen: 

QS by S. Oliver, een hip, jong merk met stoere jeans en shirts. Van maat 36 t/m 44.

S. Oliver Casual,  een vlot, modisch merk met een goede pasvorm. Van maat 38 t/m 46.

Enjoy

Een merk dat staat voor een kleurrijke, betaalbare en modieuze collectie. Van maat 36 t/m 46

Angels

Een broekenmerk van basic jeans tot broeken met prints in diverse kleuren. Voor de modische vrouw die hoge eisen stelt aan pasvorm en kwaliteit. Van maat 36 t/m 46.

Zerres

Een pantalonmerk met naam! Zerres heeft een zeer goede pasvorm voor elke vrouwelijke vorm. Van skinny tot nette pantalon en allemaal met een hoge taille. Van maat 38 t/m 48. En zit net de juiste kleur er niet bij? De meeste broeken zijn in diverse kleuren na te bestellen!

Lebek 

Klassieke kleding met een moderne snit. Prachtige vestjes, jasjes, shirts, rokken ect... Draagbare, stijlvolle mode in de maten 38 t/m 48.

Reset & District

Twee jassenmerken met een ruime keus in betaalbare, vrouwelijke jassen. Deze merken staan voor kwaliteit en comfort! In de maten 38 t/m 48.